Здравейте колеги, имам 146 1.6ТС от 3 месеца и напоследък започна да ми прави впечатление че много бавно загрява двигателя...карам над 20 минути и все още стои малко под 80.. дали е защото карам на много ниски обороти (до 2000-2200) или е много вероятно да има някаква повреда? Мерси предварително!
Известие
Collapse
No announcement yet.
1.6TS много бавно загрява? Помощ?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Предполагам че термостата ти е за смяна... Струва 60-70лв. +30 за смяната...нещо такова беше като цифри...
Иначе кажи кога го прави. Градско ако караш по задръстванията? Извънградско? От кой град сиAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
-
Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщениеЗдравейте колеги, имам 146 1.6ТС от 3 месеца и напоследък започна да ми прави впечатление че много бавно загрява двигателя...карам над 20 минути и все още стои малко под 80.. дали е защото карам на много ниски обороти (до 2000-2200) или е много вероятно да има някаква повреда? Мерси предварително!
Comment
-
Първоначално публикувано от ogi100 Покажи съобщениеИма го разискван проблема...вероятно е термостат. Сутрин като я запалиш отвори капака и провери маркуча който влиза в радиатора, ако почва да се затопля за няколко минути работа на мотора значи термостата ти е зацепил на отворено положение...Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment
Comment